Degislivet

Senaste inläggen

Av Lena - 30 januari 2016 19:50

Heeej, kul att ni är här alla mina tusentals bloggföljare!....


Det är bra med livet för oss här i Degis. Idag har jag och Selma varit på stan en sväng. Det var så trevligt! Selma bestämde att vi skulle äta mat, och visade mig vad och var. Det blev grekisk buffé! Vi var också på Lagerhaus och shoppade lite.  Nej nej. Inte "lite". Vi handlade upp den här bunten presentkort som Jonas fått via jobbet..
 

 


Vad mer. JO! Jag har framkallat en del foton och köpt ramar och det är så kul att få upp lite foton på väggarna.


Och.....kanske några fler bilder. Eller det behövs nog bara den här:

     

Jag tycker ofta veckorna går fortare såhär när vårvintern närmar sig. Selma beskrev det så bra häromdagen: "Mamma visst är det kul att det är fredag så ofta nu för tiden!"

Au revoir!

ANNONS
Av Lena - 13 januari 2016 17:39...och i människostorlek. Det kan jag allvarligt önska mig ibland när jag är trött. Gärna med inbygd filmvisning. Lite lätt förkyld men megatrött. Jonas är fantastisk att ha i närheten även när man är en trasa. Titta vad jag såg genom fönstret igår när jag vaknade! 


 

Finns det dubbelfodral till jätteglasögon??
ANNONS
Av Lena - 9 januari 2016 14:00

Hej i kylan kära medlemmar av människosläktet! Har ni det bra? Vi har det bra här i Degis hela stora familjen. Köpte lite tulpaner idag för att känna varthän dagarna bär framöver. Mot vår.


 


Det är så gnistrande ute idag, solen är på väg ned men lyser ännu upp snökristallerna som ligger pefekt strödda uppe på toppen av vintertårtan.
 


Jag och Hilma har varit på stan en snabb sväng. Ikväll ska vi äta tacos. I övrigt händer inget mer planerat. Bara helg och vara hela familjen.


Ma råkes!


Av Lena - 4 januari 2016 10:42

   

Då var det ett nytt år och julen är i alla fall för mig förbi. Det snöar stora lätta flingor idag. E somnade i vagnen till ljudet av skottande.
Tog bort det mesta av julsakerna igår. Lusten att göra det ljust, fint och mysigt kommer som på beställning varje år den här tiden. Hoppas lusten hänger kvar ett tag så det blir gjort också :)

Nämen alltså allvarligt så har jag inte tid sitta här längre nu. Hejpåer.

Av Lena - 24 december 2015 18:04

Av Lena - 18 december 2015 18:36

Så stod det på en affisch på väggen inne hos Gunnel på folktandvården i Brunflo när jag var liten.

Idag har två i familjen åkt till sin pappa. Deras mamma känner av det i hjärtat dessa dagar. Behöver resten av familjen extra mycket.
Jag och E har fotat lite idag och vi tänkte visa er några bilder. Det har snöat och varit ett fint ljus, i de ljusfattigaste dagarna på året. Fåglarna har ätit och flängt omkring. E sov tre timmar på bron.

                 


Ikväll ska vi bara mysa i soffan och se min favoritgala - "Svenskahjältar-galan". Den är underbar. Den behövs nu också. Påminner oss om de goda krafterna runt omkring oss här på jorden.

Kram till er!

Av Lena - 6 december 2015 20:17

Har lite svårt att känna rätta julstämningen i år. Vet inte riktigt hur det kommer sig. Saknar mina äldsta tjejer extra mycket idag.
Har i alla fall kokat knäck och varit på en sparktur och hälsat på kor, så skulle kunna göra ett helt igenom stämningsfullt blogginlägg om jag ville. Det ni får nu är bilderna till det inlägget med en mer sanningsenlig text. En dag med andra ljuset tänt, kokat knäck som blev för lös, gått på en kort sparktur tills jag blev arg på sparken, slöat och snorat. Det har vi gjort alla tre. Snorat alltså. Dock ätit goda rester från igår. Superdupergod älg och så spagetti till det. En ganska skön slappardag när jag tänker efter. Utan överdriven julstämning, ett städat hem eller perfekt knäck.

Av Lena - 1 december 2015 12:38

Hej! Jag vill väl egentligen bara säga en sak just. Att jag gjorde laxburgare igår och jag tycker det blev så himla gott!

Vi håller på och införa lite rutiner för den minsta i familjen, och hej vad bra det går! Hon sov som en bebis både fm och em igår och nu jobbar vi efter samma koncept idag. Och glad och go och underbar är hon, lillstumpan, hela tiiin <3

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se