Degislivet

Direktlänk till inlägg 6 februari 2019

Återkomst

Av Lena - Onsdag 6 feb 20:08

Har jag slagit något slags frånvarorekord nu kanske, det är nog möjligt.
Vet inte ens vad eller när jag skrev här sist och inte orkar jag kolla heller. Men här har ni mig.

Det är februari, det är kallt, minusgraderna känns ovanligt kyliga i år. Jag klär på mig. Är det för att jag fyllt fyrtio? Så underbart det är att bli äldre ändå. Ser så mycket fram emot femtio, eller ännu hellre bli en riktig tant. Eller kanske bara ha lite tid.


Jag ska dela några isbilder med er, från vårt fikarum på jobbet. Sånt här fint har det blivit på fönstren.     

Det känns som jag egentligen har mycket att skriva om, men energinivån är låg ikväll. Ni kanske får höra en annan gång om Barcelona-resa, husprojekt och annat. 


Kram till er och tusen tack till er som lämnat hälsningar hos mig under min bortavaro! 


 
ANNONS
 
wiolettan

wiolettan

Fredag 8 feb 11:32

Men titta, här är du igen, så trevligt. Jag undrar ibland men får inget svar. Tycker om att läsa din blogg, du verkar vara en så klok och medkännande person.
Vinter ja, jag älskar vintern, men halkan är så jobbig, är rädd att halka omkull, broddar är bra. Det finns skor med broddar, men de är så dyra.
Nu har vi fått regn och det kommer säkert upp till dig också, nja, inte säkert, men kanske blir det snö.
Tack för dina fina rader inne hos mig. Angående mitt hjärta så har de gjort många olika grejer, vet inte, men tydligen har de hittat att jag har hjärtflimmer, hjärtsvikt och kärlkramp. Doktorn har ju alltid så bråttom, men jag skulle vilja fråga en massa. Du kan se mitt svar på din kommentar hos mig, om du vill, där jag svarade på din fråga.
Trevlig helg och varm kram till dig.

http://wiolettan.bloggplatsen.se

 
gun

gun

Söndag 10 feb 18:54

Vad kul att se dig här. Har undrat så var du tagit vägen. Nu blev jag nyfiken Barcelona resa och husprojekt?!? Nu får du skriva och berätta här:). Snödropparna börjar att titta upp här och även vide har jag hittat. Men jag bor ju bra mycket söder ut än du.
Kram gun

http://anthilias.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Torsdag 14 mars 19:12

Han glittrar så fint i skägget efter snöskottning i det här vädret. Ångar av svett gör han också och snön var blöt och tung. Men det första jag ser är hans glitter. Alltså, jag vet inte vad jag ska skriva om. Familjen är lite sjuklig, det är myc...

Av Lena - Lördag 2 mars 14:48

Okej, jag sa nåt om att skriva om Barcelona och Frankfurt eftersom jag nyss varit där i jobbet. Vad ska jag säga, har inte varit utomlands på många många år och så helt plötsligt ska jag åka till Barcelona några dagar och två veckor senare till Frank...

Av Lena - 9 augusti 2018 20:15

Hej! Röran som i en laddning bilder rakt upp och ner, från i princip hela sommaren, ett liitet litet axplock. I en röra. De tre första var från första turen med husvagnen den här sommaren, i Byske. Blommorna är rosor från min man på v...

Av Lena - 24 juni 2018 19:06

En midsommarhelg i Lapplandsskogen. Vi behövde lite stugliv och trots blåst och kyla var det mysigt. ...

Av Lena - 28 april 2018 20:07

Våren kör på nu, dunder och brak, tuta och kör. Undrar hur höga vattenflöden det blir snart när det börjar tina i fjällen, efter denna extremt snörika vinter. Snörikedomen har verkligen behandlat trädgården fint, det är ingenting som frusit ihjäl i å...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se