Degislivet

Direktlänk till inlägg 15 februari 2018

Dop och hjärtan

Av Lena - 15 februari 2018 13:30

Vi har haft dop. Det fjärde och sista. Lilla Agda verkade tycka det var helt ok att döpas.

 

Hilma har en klänning på sig som mamma sytt på sextiotalet. Den är så fin på henne tycker jag. Tårtorna var goda, prästen trevlig, gästerna snälla, pianot stämt. Kakorna stod Agdas farmor och mormor för, då Agdas mamma haft annat för sig.


I övrigt flyter livet på här i Degis. Vi försöker lära känna vår nya familjemedlem, Boy. Vi som sagt att vi inte ska ha fler barn, och så skaffar vi tre till (=en hund). Kärlek och kaos, kaos och kärlek. Apropå det, Boy har hjärtan i pälsen, kan ni tänka er.

   Jag har fått nytt jobb! Det bara löste sig det här med att jag behövde göra något nytt, dagtid. Jag sökte ett jobb som jag inte fick, men så fick jag ett annat huxflux, som passar bättre, halvtid. Börjar jobba i april. Men jag har kvar min vanliga anställning på kardiologen i grunden ändå, komplicerat jag vet. Jag kan förklara en annan dag vad jobbet handlar om! 


Det stormar här idag, riktigt isande vindar. Det snöar inte, men snön blåser omkring i luften. 


Igår på alla hjärtans dag fick jag fina blommor, godishjärtan och en fin nyckelring. Allt av maken   

   


Av Selma fick jag detta, gissa om jag blev glad:

Kram  

 
ANNONS
 
wiolettan

wiolettan

16 februari 2018 11:42

Så fina ni är allihopa. Det låter så fint detta med dopet och att allt klaffade och gick så bra.
Snäll man du har och så omtänksam med fina hjärtliga presenter på Alla Hjärtans Dag. Härligt. Ock dottern, så fint skrivet.
Hunden med hjärtat, passar alldeles utmärkt till dig. Mitt i prick. Jag visade min mysing. Han tyckte att det var så härligt.
Fint med nya jobbet. Spännande att få höra vad det handlar om.
Varm kram till dig.

http://wiolettan.bloggplatsen.se

 
gun

gun

18 februari 2018 11:56

Vilket fint familjefoto på er alla. Klänningen är jättefin på din äldsta dotter och så lik dig hon är. Förstår att du pustade ut när allt gick vägen på dopet. Lite nervöst är det ändå att allt ska klaffa. Blir fulliskratt när jag ser valpen med hjärtat och tänker på ovan skrivare "Wiolettan" med sina fina hjärtan. Snäll och omtänksam man du har och nu blev jag nyfiken på ditt jobb:)!
Kram gun

http://anthilias.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 9 augusti 2018 20:15

Hej! Röran som i en laddning bilder rakt upp och ner, från i princip hela sommaren, ett liitet litet axplock. I en röra. De tre första var från första turen med husvagnen den här sommaren, i Byske. Blommorna är rosor från min man på v...

Av Lena - 24 juni 2018 19:06

En midsommarhelg i Lapplandsskogen. Vi behövde lite stugliv och trots blåst och kyla var det mysigt. ...

Av Lena - 28 april 2018 20:07

Våren kör på nu, dunder och brak, tuta och kör. Undrar hur höga vattenflöden det blir snart när det börjar tina i fjällen, efter denna extremt snörika vinter. Snörikedomen har verkligen behandlat trädgården fint, det är ingenting som frusit ihjäl i å...

Av Lena - 21 april 2018 07:00


Det finns morgonpigga personer i den här familjen, särskilt en. När hon slår upp ögonen har hon inte en tanke på att stänga dem och somna om när klockan är halv fem, ibland närmare fyra, hon tycker att livet är för spännande för det. Det är bara att ...

Av Lena - 19 mars 2018 10:16

   Hej folket när och fjärran. Vi har verkligen enorma mängder snö här den här vintern. Hade vi inte skottat baksidan i omgångar så hade taket varit jämns med snötäcket efter allt takras, och E:s fönster skulle vara helt igensnöat. Om vi ska fortsätt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se