Degislivet

Direktlänk till inlägg 15 februari 2018

Dop och hjärtan

Av Lena - 15 februari 2018 13:30

Vi har haft dop. Det fjärde och sista. Lilla Agda verkade tycka det var helt ok att döpas.

 

Hilma har en klänning på sig som mamma sytt på sextiotalet. Den är så fin på henne tycker jag. Tårtorna var goda, prästen trevlig, gästerna snälla, pianot stämt. Kakorna stod Agdas farmor och mormor för, då Agdas mamma haft annat för sig.


I övrigt flyter livet på här i Degis. Vi försöker lära känna vår nya familjemedlem, Boy. Vi som sagt att vi inte ska ha fler barn, och så skaffar vi tre till (=en hund). Kärlek och kaos, kaos och kärlek. Apropå det, Boy har hjärtan i pälsen, kan ni tänka er.

   Jag har fått nytt jobb! Det bara löste sig det här med att jag behövde göra något nytt, dagtid. Jag sökte ett jobb som jag inte fick, men så fick jag ett annat huxflux, som passar bättre, halvtid. Börjar jobba i april. Men jag har kvar min vanliga anställning på kardiologen i grunden ändå, komplicerat jag vet. Jag kan förklara en annan dag vad jobbet handlar om! 


Det stormar här idag, riktigt isande vindar. Det snöar inte, men snön blåser omkring i luften. 


Igår på alla hjärtans dag fick jag fina blommor, godishjärtan och en fin nyckelring. Allt av maken   

   


Av Selma fick jag detta, gissa om jag blev glad:

Kram  

 
ANNONS
 
wiolettan

wiolettan

16 februari 2018 11:42

Så fina ni är allihopa. Det låter så fint detta med dopet och att allt klaffade och gick så bra.
Snäll man du har och så omtänksam med fina hjärtliga presenter på Alla Hjärtans Dag. Härligt. Ock dottern, så fint skrivet.
Hunden med hjärtat, passar alldeles utmärkt till dig. Mitt i prick. Jag visade min mysing. Han tyckte att det var så härligt.
Fint med nya jobbet. Spännande att få höra vad det handlar om.
Varm kram till dig.

http://wiolettan.bloggplatsen.se

 
gun

gun

18 februari 2018 11:56

Vilket fint familjefoto på er alla. Klänningen är jättefin på din äldsta dotter och så lik dig hon är. Förstår att du pustade ut när allt gick vägen på dopet. Lite nervöst är det ändå att allt ska klaffa. Blir fulliskratt när jag ser valpen med hjärtat och tänker på ovan skrivare "Wiolettan" med sina fina hjärtan. Snäll och omtänksam man du har och nu blev jag nyfiken på ditt jobb:)!
Kram gun

http://anthilias.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Torsdag 14 mars 19:12

Han glittrar så fint i skägget efter snöskottning i det här vädret. Ångar av svett gör han också och snön var blöt och tung. Men det första jag ser är hans glitter. Alltså, jag vet inte vad jag ska skriva om. Familjen är lite sjuklig, det är myc...

Av Lena - Lördag 2 mars 14:48

Okej, jag sa nåt om att skriva om Barcelona och Frankfurt eftersom jag nyss varit där i jobbet. Vad ska jag säga, har inte varit utomlands på många många år och så helt plötsligt ska jag åka till Barcelona några dagar och två veckor senare till Frank...

Av Lena - Onsdag 6 feb 20:08

Har jag slagit något slags frånvarorekord nu kanske, det är nog möjligt.Vet inte ens vad eller när jag skrev här sist och inte orkar jag kolla heller. Men här har ni mig.Det är februari, det är kallt, minusgraderna känns ovanligt kyliga i år. Jag klä...

Av Lena - 9 augusti 2018 20:15

Hej! Röran som i en laddning bilder rakt upp och ner, från i princip hela sommaren, ett liitet litet axplock. I en röra. De tre första var från första turen med husvagnen den här sommaren, i Byske. Blommorna är rosor från min man på v...

Av Lena - 24 juni 2018 19:06

En midsommarhelg i Lapplandsskogen. Vi behövde lite stugliv och trots blåst och kyla var det mysigt. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se