Degislivet

Direktlänk till inlägg 24 november 2017

Fredagsfeber

Av Lena - 24 november 2017 15:26

Det snöade igår, det vräkte ner. Det skottades och plogades flera gånger om. Sen kom plusgrader. Inatt regnade och stormade det. Idag sticker gräset fram på sina håll. Konstigt väder. Konstig värld också förresten. Visst är världen lite knasig nu eller är det bara jag? Det händer mycket, i naturen och i människors hjärnor, det går fort. Undrar hur tillvaron ser ut när barnen är vuxna.

Vår trapp igår och idag:

Idag är E febrig. Hon vill vara nära och så är det ju ofta med sjuka barn, så mycket mys i soffan blir det och mindre av allt annat.
Snart kommer Jonas hem och det blir helg. Helgerna kommer i alla fall fortfarande när de ska. Mina äldsta har påbörjat pappavecka idag. Man kan psykologiskt ställa om lite till att tackla fenomenet varannan vecka, och vänja sig litegrann, men vän med det blir jag aldrig.
Hur som helst, en fin fredag ska vi se till att ha här i huset, och det önskar jag alla er också.
Blommorna jag fick av mamma i helgen står sig fint:

Hej med er!

 
ANNONS
 
wiolettan

wiolettan

25 november 2017 10:42

Ojoj, vilken fin bukett med blommor du fick, så vacker.
Väderomslag verkligen. Såg ¨på TV att det har varit mycket med snö på vissa ställen, men här är det barmark och inte halt, skönt.
Klart barn ska vara nära då de inte känner sig bra. Hoppas hon kryar på sig snabbt.
Varm kram till dig och trevlig helg.

http://wiolettan.bloggplatsen.se

 
gun

gun

28 november 2017 17:26

Hoppas din lilla har kryat på sig. Snön lyser med sin frånvaro här nere och det blir så mörkt....
Fina blommor som du har fått.
Kram gun

http://anthilias.bloggplatsen.se

 
wiolettan

wiolettan

7 december 2017 14:08

Håller med dig, både om vädret och tillvaron i övrigt.
Jag slutar aldrig att förvånas över hur människor har blivit, en hel del i alla fall. Något som var helt otänkbart då jag var ung bland annat.
Hur det ska gå, och hur det ser ut då våra barn och barnbarn blir äldre och gamla, det kan jag inte ens försöka att lista ut. Förhoppningsvis blir vi klokare med tiden och det blir bättre.
Vacker bukett med blommor du fick.
Sköt väl om dig och hoppas att lilla tösen har kryat på sig.
Varm kram!

http://wiolettan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 9 augusti 2018 20:15

Hej! Röran som i en laddning bilder rakt upp och ner, från i princip hela sommaren, ett liitet litet axplock. I en röra. De tre första var från första turen med husvagnen den här sommaren, i Byske. Blommorna är rosor från min man på v...

Av Lena - 24 juni 2018 19:06

En midsommarhelg i Lapplandsskogen. Vi behövde lite stugliv och trots blåst och kyla var det mysigt. ...

Av Lena - 28 april 2018 20:07

Våren kör på nu, dunder och brak, tuta och kör. Undrar hur höga vattenflöden det blir snart när det börjar tina i fjällen, efter denna extremt snörika vinter. Snörikedomen har verkligen behandlat trädgården fint, det är ingenting som frusit ihjäl i å...

Av Lena - 21 april 2018 07:00


Det finns morgonpigga personer i den här familjen, särskilt en. När hon slår upp ögonen har hon inte en tanke på att stänga dem och somna om när klockan är halv fem, ibland närmare fyra, hon tycker att livet är för spännande för det. Det är bara att ...

Av Lena - 19 mars 2018 10:16

   Hej folket när och fjärran. Vi har verkligen enorma mängder snö här den här vintern. Hade vi inte skottat baksidan i omgångar så hade taket varit jämns med snötäcket efter allt takras, och E:s fönster skulle vara helt igensnöat. Om vi ska fortsätt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se