Degislivet

Direktlänk till inlägg 12 juli 2017

Hej hopp

Av Lena - 12 juli 2017 18:03

Det är juli, men så kalla nätterna varit ändå. Inte för att jag varit ute men är man uppe tidigt ibland så får man se att det ibland bara varit åtta plusgrader. Igår och idag har det varit Lenavänligt väder, mulet och varmt. Solen i kombination med värme har en föemåga att göra mig konstig i huvudet. Lite konstig är jag dock utan att kunna skylla på vädret.

Det var ett tag sedan jag var härinne och pladdrade om saker. Vi var på Mickelbo gård dagen då jag skrev sist, och såhär trevligt var det:


Några dagar innan åkte vi förresten men färjan över till Norrbyskär och var där under dagen. Åt mat och glass och strosade.

Nästa äventyr åker vi på imorgon. Släktträff i Sorsele, men Jonas mammas sida. Bo i husvagn tre nätter ska vi där. Det ska bli spöregn som det verkar. Men det är svårt spå väder även för de professionella intalar jag mig. Det är så, och ibland märks det, förhoppningsvis i helgen.


Vär kommer en bild på ett av mina favorithörn i trädgården, ser ni att den är lätt att älska?

Min cykel har dammats av och här är det sin far hon får åka med, lilla E.

Hejsan svejsan med er. Nu ska jag försöka pigga upp mig, resa mig, göra en insats i packningsarbetet inför avfärd imåra.

 
ANNONS
 
Ingen bild

pappa Alf

12 juli 2017 20:33

Hej på er. Vilka fina djurbilder. Tänk dej att ha några såna där grisar bökandes i skogkanten. Ackompanjerade av kacklande hönor och en stolt tupp. Dom andra djuren kan dom ha på djurparker, dom spottas ju.
Ha så trevligt på släktträffen i Sorsele. Kram/pappa

 
wiolettan

wiolettan

13 juli 2017 08:53

Tack för grattis och fina ord inne hos mig. De gladde mig.
Härliga bilder. Djur i många skepnader, det är så roligt att se.
Lamorna där på översta bilden, så fint kort.
Modig liten dotter du har. En råtta på armen, nej inte för mig.
Nej, jag vet, jag ser, det är inte en stor råtta, men kanske kaninunge.
Mysig bild på hela familjen också.
Släktträff, underbart. Det brukar vi också ha, men vi är en så´n stor släkt så man hinner inte prata med alla. Vid kusinträffarna kan vi vara cirka 60 personer.
Hoppas att ni får bra väder.
Vi åker också norröver, fast inte förän på måndag.
Ha det så bra och var rädda om er.
Varm kram.

http://wiolettan.bloggplatsen.se

 
gun

gun

18 juli 2017 23:45

Fina bilder som du har tagit. Lamorna brukar vara bra på att spotta... och råttan hoppar jag över:).
Vad kul med släktkalas och jag hoppas ni fick vackert väder.
Kram gun

http://anthilias.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Söndag 24 juni 19:06

En midsommarhelg i Lapplandsskogen. Vi behövde lite stugliv och trots blåst och kyla var det mysigt. ...

Av Lena - Lördag 28 april 20:07

Våren kör på nu, dunder och brak, tuta och kör. Undrar hur höga vattenflöden det blir snart när det börjar tina i fjällen, efter denna extremt snörika vinter. Snörikedomen har verkligen behandlat trädgården fint, det är ingenting som frusit ihjäl i å...

Av Lena - Lördag 21 april 07:00


Det finns morgonpigga personer i den här familjen, särskilt en. När hon slår upp ögonen har hon inte en tanke på att stänga dem och somna om när klockan är halv fem, ibland närmare fyra, hon tycker att livet är för spännande för det. Det är bara att ...

Av Lena - Måndag 19 mars 10:16

   Hej folket när och fjärran. Vi har verkligen enorma mängder snö här den här vintern. Hade vi inte skottat baksidan i omgångar så hade taket varit jämns med snötäcket efter allt takras, och E:s fönster skulle vara helt igensnöat. Om vi ska fortsätt...

Av Lena - Torsdag 15 feb 13:30

Vi har haft dop. Det fjärde och sista. Lilla Agda verkade tycka det var helt ok att döpas.   Hilma har en klänning på sig som mamma sytt på sextiotalet. Den är så fin på henne tycker jag. Tårtorna var goda, prästen trevlig, gästerna snälla, pian...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se