Degislivet

Direktlänk till inlägg 31 maj 2017

Sista maj

Av Lena - 31 maj 2017 17:59

Det är kallt ute, för kallt för att vara maj tycker jag. Hoppas värmen kommer snart, det är liksom ingen riktig fart i rabatterna. Gödslade lite idag.
Har en vildkaprifol som jag ska plantera men det är lite trixigt att veta exakt var. Jag vet ungefär men det är lite specialläge så det gäller få till det bra. Jonas går och trampar och väntar otåligt på att få börja gräva grop :).
Trädgårdslandet vi ska göra hinner det nog inte växa så mycket i iår, men jag hoppas vi får till det så vi kan så där nästa år. Man får inte ha för bråttom med saker och ting när man är nybliven fyrabarnsmamma, det gäller att prioritera rätt. Det känns som jag varit trött, sur och likgiltig och inte orkat så mycket senaste nio månaderna och som att jag vill prioritera att gottgöra mina barn och min man så de känner att jag är tillbaka. För det känns verkligen som jag kommit tillbaka från en konstig resa där jag befunnit mig i en annan parallell dimension här i huset.

En bild från igår när Selma och Emelia myser i soffan.

Hej då!

 
ANNONS
 
Ingen bild

pappa Alf

31 maj 2017 18:19

Vi får ge oss till tåls efter järnnätterna, då kommer nog värmen hoppas jag.
Vilken mysig stund dom har med varann Selma Och Emelia. Man ser riktigt syskonkärleken kommer fram.
Kram till er alla. Från morfar.

 
gun

gun

31 maj 2017 21:40

Värmen kommer ska du se... här har det regnat och det är välbehövligt. Vi har det enormt torrt här.
Gullig bild på dina tjejer som myser.
Du har haft all rätt att vara trött och du ska se att du kommer orka mer och mer.
gun

http://anthilias.bloggplatsen.se

 
wiolettan

wiolettan

4 juni 2017 15:54

Håller med dig om värmen som verkar att ha svårt att komma tillbaka. Här har det regnat och det är visserligen bra för växtligheterna och därefter kanske sommaren kommer.
Bra inställnig som du har att ta det pö om pö med trädgårdsjobbet, orken och energin måste komma tillbaka och det sker inte på en dag.
Härlig bild på två av dina döttrar. Myspys i soffan.
Varm kram och sköt om dig.

http://wiolettan.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

pappa Alf

5 juni 2017 14:36

Hej på er.
Den är kul bilden på Emelia och Selma. Perspektivet gör att Selmas ben blir onaturligt långa, hennes underben är lika långa som Emelia.
Ha det gott och stor kram till er alla. Kom ihåg flaggan i morgon.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Söndag 24 juni 19:06

En midsommarhelg i Lapplandsskogen. Vi behövde lite stugliv och trots blåst och kyla var det mysigt. ...

Av Lena - Lördag 28 april 20:07

Våren kör på nu, dunder och brak, tuta och kör. Undrar hur höga vattenflöden det blir snart när det börjar tina i fjällen, efter denna extremt snörika vinter. Snörikedomen har verkligen behandlat trädgården fint, det är ingenting som frusit ihjäl i å...

Av Lena - Lördag 21 april 07:00


Det finns morgonpigga personer i den här familjen, särskilt en. När hon slår upp ögonen har hon inte en tanke på att stänga dem och somna om när klockan är halv fem, ibland närmare fyra, hon tycker att livet är för spännande för det. Det är bara att ...

Av Lena - Måndag 19 mars 10:16

   Hej folket när och fjärran. Vi har verkligen enorma mängder snö här den här vintern. Hade vi inte skottat baksidan i omgångar så hade taket varit jämns med snötäcket efter allt takras, och E:s fönster skulle vara helt igensnöat. Om vi ska fortsätt...

Av Lena - Torsdag 15 feb 13:30

Vi har haft dop. Det fjärde och sista. Lilla Agda verkade tycka det var helt ok att döpas.   Hilma har en klänning på sig som mamma sytt på sextiotalet. Den är så fin på henne tycker jag. Tårtorna var goda, prästen trevlig, gästerna snälla, pian...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se