Degislivet

Direktlänk till inlägg 2 april 2017

Bo som en fågel

Av Lena - 2 april 2017 17:25

Nu är snart denna helg till ända. Den har varit mycket speciell!
Jag och Jonas nyttjade en av våra bröllopsgåvor i helgen, den vi fått av hans syskon med respektive. Så då for vi iväg och sov i ett fågelnäste en natt! Granö Beckasin heter stället. I vistelsen ingick även basta i vedeldad bastu och trerätters middag på anläggningens resturang. När vi vaknade fick vi frukostkorg buren till vår trädkoja, och frukosten fick vi välja själva dagen innan. Snacka om lyx!

Här är kojan vi bodde i. Det fanns sex olika, på lite olika höjd. Vår var inte högst upp men definitivt med bästa utsikten!


 

 


Det första vi gjorde var att basta. Bastun var uppvärmd och klar för oss. Det var varmt! :D

Sen satt vi en stund i kojan och gjorde oss redo för middag och myste.

 


Middagen serverades i en lugn och mysig resturang. Bra musik i bakgrunden, trevlig personal och helt fantastisk mat! Menyn kan ni få dräggla över.

Förrätt: Rencarpaccio med lingon, pepparrot och typ torkad/rostad grädde.

Varmrätt: Röding, smörstekta primörer, god sås.

Efterrätt: Creme brulee med hjortron. Kaffe.


   


 

Efter det myste vi bara i kojan och lade oss tidigt i sann småbarnsförälderanda. Sov gjorde vi. Nästan ända till frukosten serverades kl 9. Jag var vaken någon timme mellan halvsex och halvsju mest för att E brukar vakna då. När jag fått veta att natten gått bra här hemma så kunde jag sova lite till. Och så sen frukosten!

   

Helgen har varit suuper! En superbra present till oss. Och jag behövde verkligen komma iväg och få lite perspektiv på tillvaron. Vi behövde få rå om varandra utan att hela tiden ha ett öra någon annanstans. Vi var värda denna kärleksweekend!!

Utan en barnvakt vi helt tryggt kunde lämna vår minsting till hade det inte gått, det var en förutsättning för att jag skulle kunna slappna av och njuta (så tror jag även J kände), Jonas syster Jessica var den personen den här helgen så TACK Jessica än en gång om du läser detta någon gång! Vi säger till när vi bokat något nytt ;)


Idag är vi trötta och är bara hemma och myser med E. Pizza blev middagen. 

Snöat har det gjort men våren tar nya tag nu till veckan. Det tror jag på. Perfekt. Tack tack våren för att du möter mig, I need you.

Kram på er! 
ANNONS
 
gun

gun

2 april 2017 21:39

Vilken härlig helg ni har haft..... Men du man får inte gå i sömnen om man ska sova i en sådan trädkoja:).
Du ska se att våren även kommer till dig. Här nere har man plockat årets första vitsippor, blåsippor och tussilagon.
Önskar dig en trevlig vecka.
gun

http://anthilias.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

p

2 april 2017 22:52

Låter som en helt perfekt vårhelg full av kärlek och romantik. Det är sådana stunder som småbarnsföräldrar sällan eller aldrig får, eller ger sej, tillfälle till. Det är er verkligen väl unnat. Förutsättningen är ju att ens barn är i händer som man litar på. Nu får ni njuta av minnet från den här helgen. Stor kram till er båda från pappa och svärfar.

Lena

3 april 2017 08:46

Ja det är bra kunna leva på trevliga minnen ett tag. Oj vad sent du var vaken igår då!

 
wiolettan

wiolettan

5 april 2017 20:27

Men oj, så trevligt det låter. Hotell upp i ett träd, så att säga. Det föll mig i smaken. Men, jag skulle inte vilja att det blåste hårt den natten jag bodde där.
Härlig utsikt och skönt att bli lite omhändertagen. Så gott det låter med hjortron. Älskar dom bären. Fina bilder och det ser ut att vara god mat, allt utom röding, för min del.
Sköt väl om dig.
Kram!

http://wiolettan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Onsdag 6 feb 20:08

Har jag slagit något slags frånvarorekord nu kanske, det är nog möjligt.Vet inte ens vad eller när jag skrev här sist och inte orkar jag kolla heller. Men här har ni mig.Det är februari, det är kallt, minusgraderna känns ovanligt kyliga i år. Jag klä...

Av Lena - 9 augusti 2018 20:15

Hej! Röran som i en laddning bilder rakt upp och ner, från i princip hela sommaren, ett liitet litet axplock. I en röra. De tre första var från första turen med husvagnen den här sommaren, i Byske. Blommorna är rosor från min man på v...

Av Lena - 24 juni 2018 19:06

En midsommarhelg i Lapplandsskogen. Vi behövde lite stugliv och trots blåst och kyla var det mysigt. ...

Av Lena - 28 april 2018 20:07

Våren kör på nu, dunder och brak, tuta och kör. Undrar hur höga vattenflöden det blir snart när det börjar tina i fjällen, efter denna extremt snörika vinter. Snörikedomen har verkligen behandlat trädgården fint, det är ingenting som frusit ihjäl i å...

Av Lena - 21 april 2018 07:00


Det finns morgonpigga personer i den här familjen, särskilt en. När hon slår upp ögonen har hon inte en tanke på att stänga dem och somna om när klockan är halv fem, ibland närmare fyra, hon tycker att livet är för spännande för det. Det är bara att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se